2020 Összefoglaló /2 (Parc Fermé ep.92)

4 ian. 2021
19 710 Vizionare

Rendhagyó módon a mostani részben Jani fog a legtöbbet beszélni - ez ritka alkalom! Szemcsi összeszedte nektek a legmeghatározóbb 2020-as formaautós és WTCR-eseményeket.
Laptimingshop: laptimingshop.hu/
Facebook: facebook.com/laptiming.hu/
Facebook csoport: facebook.com/groups/laptiming/
Instagram: instagram.com/laptiming/
#parcferme #hétfő

Comentarii
 • Tekintettel arra, hogy semmilyen közösségi oldalra nem vagyok regisztrálva, erre a kabátra a nyerési esélyem egyenlő marad a nullával :-DDDDD Mindenesetre B.U.É.K.

  Viktor SramkóViktor SramkóAcum lună
 • Boldog új évet

  Ivan HrdlovičIvan HrdlovičAcum lună
 • Srácok, kérnék egy kis felvilágosítást GT túraautó fronton. Ugye Forma autóknál egyértelmű hogy az első osztály az F1 és követi a többi számmal növekvő sorrendben. Nekem nagyon ködös hogy most milyen kategóriák vannak GT autók terén. Hogy jönnek egymás után a kategóriák? Nekem elég lenne egy link is ahol ezt részletesen leírják. Köszi. Michelisz Norbi indul idén is a WTCR-ben? Marad a Hyundainál? WTCR-ben terveznek szabálymódosításokat? Gondolok itt a handicap-re.

  Pálfi JózsefPálfi JózsefAcum lună
  • Szétvált már nagyon, hogy mi GT és mi túraautó. FIA által elismerten GT3 és GT4 létezik mint élő GT kategóriák, más már nem maradt, legfeljebb márkakupákban. A túraautós szcéna ehhez képest totális káosz, de azért a TCR kategória az utóbbi években eléggé letarolta a bolygót, lassan a lakatlan Csendes-óceáni szigeteken is TCR bajnokságok nőnek ki a földből vagy cserélik le a korábban feltöredezett és átjárhatatlan szabályrendszereket. Persze a NASCAR, V8 Supercars még tartják magukat (mint tudjuk a DTM már nem), de ezeknek eleve nem sok köze van a túraautózás ősi esszenciájához, talán a TC2000 és a BTCC ami még említésre méltó (de a BTCC autók motorcserével akár TCR-ek is lehetnének).

   prof emeritusprof emeritusAcum lună
  • nemzetközi szinten: GTE - GT3 - GT4. Aztán még van a japán Super GT sorozat ahol van olyan hogy GT500, amelyik ugyanolyan mint a volt DTM (nyugodjék békében), szóval gyorsabb mint a GTE. Amúgy a Super GT esküszöm a legjobb sorozat amit lehet nézni, komolyan mondom elképesztő amit a japánok művelnek: van gumiháború, sok gyártó, villámgyors kocsik, szuper versenyzők, két autóosztály. A bajnokság utolsó fordulóján 5 csapat volt aki megnyerhette volna ha megnyeri a futamot. Aztán az utolsó kanyarban dőlt el.

   Z MotorsportZ MotorsportAcum lună
 • Nem azért kapták meg Zengőék az autót baromi későn, gyakorlatilag a zolderi első szabadedzésen, mer faszok, vagy hogy nincs pénzünk. Gondolom hallottatok arról, hogy tavasszal Spanyolországot milyen súlyosan érintette a korona vírus. Gyárakat kellett bezárni, köztük a Seat Sport gyárát is. Hiába adták le Zoliék időben a rendelést, a Seat Sport nem tudta legyártani az autókat, mert zárva volt a gyár. Ilyen egyszerű. Nem kell itt Csabinak pökhendinek lennie, meg nagyképűnek lennie, gondolkodni kéne előtte.

  Norbert SzabòNorbert SzabòAcum lună
 • Sziasztok. Érdemes többször megosztani a facebook posztot?

  Sandor FabuSandor FabuAcum lună
 • 💯‼️

  Kamillo ForaKamillo ForaAcum lună
 • Ez jó volt. Köszi fiúk, BUÉK nektek és mindenkinek 👍👍

  Fernando AlonsoFernando AlonsoAcum lună
 • A szallagkorlátos témához. Ez teljesen irreveláns hogy ott túl közel van e vagy sem a célegyenesben is közel van vagy még közelebb. Itt kiütötték a kocsi alól a kereket erre nem lehet pályát tervezni max az lehet kérdés hogy forma autoknál eggyáltalán miért használnak ilyen tipúsú szallagkorlátot. Ha már szallagkorlát ennél vannak sokkal fejlettebb szallagkorlát tipúsok és ez a pálalya nem olyan nagyon öreg.

  G mésziG mésziAcum lună
 • Első

  Twitch GepuardTwitch GepuardAcum lună
 • Én be raktam volna azt is hogy BZ-t kilökték!🙁🙁

  Onboard Rally SimulatorOnboard Rally SimulatorAcum lună
  • @Zoltan Bessenyey Nekünk az volt. Főleg, hogy szerintem sokunk csak miattad követi a gokart világot! :)

   scourgeacescourgeaceAcum lună
  • Az nem volt az év eseménye 😂

   Zoltan BessenyeyZoltan BessenyeyAcum lună
ROones